Georganiseerd door JADOS

Op vrijdagochtend 5 april 2019 organiseert het AIC Breda de themabijeenkomst: ‘Studeren en Wonen’ voor mensen met autisme. Ken jij iemand of wil je zelf graag gaan studeren aan het MBO, HBO of WO en (op termijn) zelfstandig gaan wonen? Dan is deze themaochtend geschikt voor jou! Er wordt stil gestaan bij de veranderingen die het studeren met zich meebrengen en hoe dit in combinatie gaat met het zelfstandig wonen.

JADOS biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met ASS en geeft informatie over welke begeleiding essentieel is in deze periode. JADOS, wat staat voor Just A Different Operating System, is de overkoepelende stichting van Capito Wonen, Stumass en IVA.

JADOS gelooft dat mensen met autisme net als ieder ander een succesvolle maatschappelijke carrière kunnen hebben. Het zal een interactieve themaochtend worden, die verzorgd wordt door een woon- en ambulante begeleider van Capito Wonen (Wat letterlijk ‘Begrijp het wonen’ betekent). Ook zal er een student van Stumass aanwezig zijn om zijn/haar ervaringen te delen.

Locatie Locatie

  • 4817NL

  • Heerbaan

  • Breda

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 5 April - 09:45 tot 11:30 uur

JADOS
Heerbaan
4817NL Breda
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?