Georganiseerd door NVA / AIC Almere

Op de werkvloer zijn psychische kwetsbaarheden een taboe. Hier wil Theatergroep Bint graag verandering in brengen. Onze theatervoorstelling is de katalysator van het gesprek: het zorgt ervoor dat mensen open en eerlijk met elkaar in gesprek gaan over hun eigen ervaringen.

Aut of Office is een wervelende, interactieve theatervoorstelling die op herkenbare wijze laat zien hoe het kan zijn als een collega een stoornis binnen het autistisch spectrum heeft.
Informatie, herkenbare en hilarische scenes, liedjes, prikkelende vragen aan het publiek, momenten voor reflectie wisselen elkaar af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang.
De voorstelling is geschikt voor iedereen die collega’s heeft! Daarnaast ook passend voor: leidinggevenden, HR-medewerkers, personeelsfunctionarissen, aandachtsfunctionarissen op gebied van inclusie en diversiteit, Arbeidsdeskundigen, arbo artsen en natuurlijk iedereen (vanaf 18 jaar) met autisme.

De theatervoorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: GGZ Centraal, het Kompass, MEE, Nautilus College, Passend Onderwijs Almere, Triade, VMCA en Zorg La Fleur.

Locatie Locatie

  • 1312JZ

  • Lierstraat 17

  • Almere

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 1 April - 19:30 tot 22:00 uur

NVA / AIC Almere
Lierstraat 17
1312JZ Almere
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?