Georganiseerd door Autismepunt.nl

In het kader van de autismeweek organiseert Autismepunt een Congres op de nieuwe locatie. van 9.30 uur tot 17.00 uur komen talenten en experts met autisme aan het woord. Over zijn wie je bent en doen waar je goed in bent. Sommige mensen hebben een passie of het is vrij duidelijk waar ze talent voor hebben. Maar wat als dit niet zo voor de hand ligt? Ook daar besteden we aandacht aan tijdens dit congres.
met medewerking van; Dominique Dumortier, Fabian Franciscus, Birsen Basar,Tomas Knoops, Mila Henkelman, Chantal Giller en Joy Bijnen, Eva Preuter.

Een congres door mensen met autisme.
Waarin succesvolle mensen met autisme laten zien hoe zij hun kwaliteiten hebben gevonden en op welke manieren zij deze hebben toegepast in hun dagelijks leven. Een praktijkgerichte dag vol echte verhalen die inspireren en motiveren. Aangevuld met handvatten voor professionals en omgeving over hoe men een positieve bijdrage kan leveren aan ontwikkeling. Autismepunt laat haar gespecialiseerde professionals ervaringen delen vanuit behandeling, begeleiding en arbeid.

Het congres is SKJ geaccrediteerd met 7 punten.

Locatie Locatie

  • 5614GM

  • Lupinestraat

  • Eindhoven

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 4 April - 09:30 tot 17:00 uur

Autismepunt.nl
Lupinestraat
5614GM Eindhoven
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?