Georganiseerd door Stichting UNIT Academie

Voor de derde keer gaat er door het UNIT Atelier een boek uitgegeven worden dat gemaakt is door twee deelneemsters van het atelier. Er wordt op het atelier niet alleen visuele kunst gemaakt, maar er is ook aandacht voor schrijven. Dit keer kroop Linda van den Nieuwenhuijzen in de pen en schreef de dichtbundel ‘Muren zijn Hilarisch’. Prachtig geïllustreerd door Sanja van Kalmthout.
Volgens de schrijfster en dichter Heidi Koren, die de lessen creatief schrijven van de UNIT Academie begeleidt, is het een verrassende bundel vol speelse gedichten en verhaaltjes voor iedereen die in staat is de mogelijkheid te zien van een totaal witte muur. De illustraties van Sanja van Kalmthout zijn van bijzondere kwaliteit.
De gedichtenbundel wordt op 6 april gepresenteerd bij boekhandel Roelants in de van Broeckhuysenstraat 34, in Nijmegen om 16.30 uur.
De dichtbundel is te koop voor 15 euro in de UNIT Winkel of tijdens de presentatie. De dichtbundel kan ook besteld worden via de mail. Dan zullen er € 3,50 verzendkosten bijkomen. Voor meer informatie of bestellen mail naar info@unitwinkel.nl

Locatie Locatie

  • 6511PJ

  • van Broeckhuysenstraat 34

  • Nijmegen

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 6 April - 16:30 tot 17:30 uur

Stichting UNIT Academie
van Broeckhuysenstraat 34
6511PJ Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?