Georganiseerd door Praktijkschool Westfriesland

Informatiemiddag over Autisme wonen, werken en vrije tijdsbesteding. Met lezingen, workshops, activiteiten en een informatiemarkt.

Voor met en zonder autisme, voor jong en oud, voor werkgever en werknemer, voor leerling en leerkracht, coach, trainer etc. Kortom voor ieder die meer wil weten over dit onderwerp.

Voor werkgevers, trainers, coaches, familie, leerkrachten is er speciaal de lezing over Auti-Communicatie door Ellen van der Linde. Hoe kun je afstemmen op iemand met autisme en elkaar beter begrijpen? Zo voorkom je problemen.

Voor kinderen en jongeren met autisme zijn er vrijetijds activiteiten die ze mogen uitproberen; voetbal, karate, skeeleren en koken.

Voor jongeren die op zoek zijn naar woon- en/of werkgelegenheden zijn er diverse lezingen en is er de informatiemarkt waar veel informatie valt te halen.

Voor ouders, leerkrachten, coaches en mensen met autisme is er de workshop planbord maken; waarom en hoe maak je een planbord? Wat is het voordeel?

Bezoek onze fb pagina Autisme4you en kijk op de website https://www.leerlingenoppwf.nl/

Aan deze dag werken iig de volgende organisaties mee;
De Praktijkschool Grootebroek, Leviaan, Heliomare, Partner in Werk, Het Jongerenloket, Het Autismecafé, Het Kinderkookcafé, Sportservice Westfriesland, MEE, Voetbalvereniging Zouaven, Radboud In-lineskating, Karateschool Cor Slok, Soci-com, IQ-coaches en nog veel meer

Inschrijven is niet verplicht, maar wel mogelijk. Schrijf u alvast in via de volgende link; https://autisme4you.wufoo.com/forms/z1v1tc3817alnz9/

Locatie Locatie

  • 1613MA

  • Annie M.G. Schmidtweg 1

  • Grootebroek

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 6 April - 13:45 tot 16:30 uur

Praktijkschool Westfriesland
Annie M.G. Schmidtweg 1
1613MA Grootebroek
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?