Georganiseerd door Thomas op Kamers Rotterdam Ommoord

Save the date!
Vrijdagavond 5 april a.s. 20.00 - 22.00 uur.
AutiCafé Rotterdam Ommoord nodigt je uit voor wederom een interessant thema: 'Autisme met Zelfvertrouwen.. hoe gaat dat of hoe doe je dat?!'

Zoals je van ons gewend bent vóór de pauze een presentatie over 'hoe dat nou toch werkt' met autisme. De presentaties zijn interessant voor iedereen die zich afvraagt hoe dat nou toch werkt. Wanneer je zelf met autisme te dealen hebt óf wanneer je iemand in je omgeving kent die met autisme door het leven gaat. Leer jezelf en de ander te begrijpen.

Dit keer hebben we een spreker uitgenodigd voor het thema Zelfvertrouwen. Hoe kom jij in je persoonlijke kracht? Voel jij je daarin belemmert door autisme? Of geeft autisme jou juist de sleutel om blakend van zelfvertrouwen door het leven te gaan? We krijgen ongetwijfeld weer allerlei tips in onze schoot geworpen. En niet te vergeten: deel jouw ervaring met de ander!

Na de pauze is er gelegenheid om contact met de ander te maken. Voor wie dat soms best lastig is liggen er weer kennismakingskaarten klaar met allerlei vragen die je kunt stellen om tot een leuk gesprek te komen. Geniet je gewoon van het aanwezig zijn? Ook prima! Wees wie je bent!

Entree is gratis.

Meer info? Bel Christine van Thomas op Kamers 06.16081007

Locatie Locatie

  • 3068VH

  • Cordell Hullplaats 22

  • Rotterdam

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 5 April - 20:00 tot 22:00 uur

Thomas op Kamers Rotterdam Ommoord
Cordell Hullplaats 22
3068VH Rotterdam
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?