Georganiseerd door AutiCafé Dieren

Op donderdag 4 april komt het Autisme Belevings Circuit weer naar Dieren. Het circuit is voor mensen die iemand met autisme willen begrijpen de uitgelezen kans.

Via tien korte opdrachten brengt het ABC-circuit je in de gevoelswereld van autisme. De begeleiding is in handen van Tom van Duuren en Silke Polman van De Onderwijsspecialisten uit Arnhem.

Het programma is 's avonds en vindt plaats in ’t Duynhuis (Van der Duyn van Maasdamstraat 63). De exacte tijd en programmaverloop krijg je na aanmelding te horen.

Er is een beperkte hoeveelheid plaatsen beschikbaar. Aanmelden is daarom nodig. Dat kan door te mailen naar auticafe.dieren@gmail.com.

Er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van € 5,00 p.p. ( € 7,50 voor twee personen uit hetzelfde gezin). Dit is inclusief gratis consumpties. De rest van de kosten wordt geschonken door Inloophuis Dieren en AutiCafé Dieren.

Kent u iemand met Autisme en wilt u eens heel even een stukje beleven wat autisme inhoudt ? Meld je dan aan. Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan, voel nu zelf waar anderen enkel over schrijven! Elke opdracht in dit parcours probeert je een autistische ervaring te laten opdoen, steeds gekoppeld aan een tip voor autismevriendelijkheid.

Tel. 06-55854678 (15.00 - 18.00 uur).

U kunt ons ook bereiken via WhatsApp en via de Facebooksite https://www.facebook.com/auticafedieren

Locatie Locatie

  • 6951DS

  • van der Duyn van Maasdamstraat 63

  • Dieren

Plan route Plan route

Data & Tijden Data & tijden

  • 4 April - tot uur

AutiCafé Dieren
van der Duyn van Maasdamstraat 63
6951DS Dieren
Routebeschrijving

Vragen en/of opmerkingen?